dansk

Firmatræning / Gruppetræning

Har du selv et firma, er du ansat et sted hvor I har lyst til at være aktive sammen, eller er du en del af et hold i en anden sammenhæng? Så kan vi tilrettelægge træningen for jer.

Målet for træningen af en personalegruppe er at øge sundheden i firmaet og samtidig ryste medarbejderne sammen. Træningen kan skabe mere energi og synergi i en personalegruppe, og kan gøre hverdagens rutiner i virksomheden nemmere.

Vi lægger vægt på en humørfyldt, varieret og motiverende træning, hvor alle kan være med. Vi tager hensyn til alle lige fra træningsentusiasten til nybegynderen med den garanti, at medarbejderne vil få sved på panden og smil på læben.

Træningen vil som udgangspunkt foregå på klinikken, men ønsker I f.eks. et løbehold, udendørs træning eller træning på arbejdspladsen kan det også lade sig gøre.

I kan komme ind og få en status på jeres fysik med check af  kondital og samtidigt få foretaget en vejning, der fortæller om jeres fedt-% og muskelmasse inden træningsopstart og en afsluttende måling efter træningsperioden.

Beslutter I jer for at deltage i et motionsløb eller cykelløb kan vi hjælpe med at planlægge jeres træning.

Er I en gruppe venner, eller vil du gerne træne med din kæreste, kone, mand, ven eller veninde, kan I også få personlig træning for små hold. 

Hvis I er færre personer end 8 kan I ringe til klinikken for aftale af pris.

design, programming and webhosting by Apollomedia