dansk

Mindfulness

Ved FysioDanmark Hvide Sande er Andrea uddannet mindfulness-instruktør. Hun vil via mindfulness-øvelser viser dig, hvordan du kan integrere mindfulness i din hverdag og på den måde opnå øget sundhed, hvilket betyder både fysisk, psykisk og socialt velvære.

Du oplever måske ofte, at du er optaget af tanker om fortiden eller bekymringer om fremtiden. Derfor er det vanskeligt at være i nuet, og du mister evnen til at være nærværende.
Gennem træning af mindfulness-øvelser øges evnen til at slappe af og være i nuet.
Samtidig reduceres negative automatiske tanker og følelser.

FORDELE VED MINDFULNESS:

Du lærer kun mindfulness ved at træne det. Ligesom du har besluttet dig for at styrke din krop ved at løbe jævnligt eller træne på andre måder, så er hjernen også en muskel, som du skal træne.

Gennem mindfulness kan du lære dig selv bedre at kende og blive mere bevidst om, hvordan du har det, og hvad du har brug for. Når du lærer dig selv bedre at kende, vil du helt naturligt blive bedre til at se andre mennesker, som de er. Her igennem udvikler du en naturlig omsorg for dig selv og for andre mennesker, som gør det mere glædesfyldt at være sammen med andre, både i privat og arbejdsmæssig sammenhæng.

Mindfulness er at leve et bevidst liv, hvor det er dig der tager de valg du ønsker. Du vælger selv med din frie vilje, hvor du vil hen med dit liv.

Rent praktisk så guider Andrea dig gennem forskellige mindfulness-øvelser. Hvis du har brug for yderligere information, kan du ringe til klinikken på 9731 1439 og spørge efter Andrea.

EKSEMPLER PÅ HVAD MINDFULNESS KAN BRUGES TIL :

design, programming and webhosting by Apollomedia