dansk

TOTAL-GYM hold

Vi kan som nogen af de meget få klinikker i Danmark  tilbyde træning på de fantastiske TOTAL-GYM maskiner. Det er intensiv træning, hvor vi arbejder med kropsvægten som belastning. Det er en træning som henvender sig til alle, da træningen understøtter en filosofi om funktionel træning med dynamisk naturlig bevægelse, så der er tale om effektiv træning for brugere uanset niveau, størrelse, alder og målsætning.

Du bruger din kropsvægt mod tyngdekraften, for på den måde at opnå den ønskede belastning.  Du kan træne i alle kroppens tre bevægeplaner: Frem og tilbage, fra side til side og roterende. TOTAL-GYM giver en bred vifte af bevægelse af leddene og bygger kroppens styrke, ved at arbejde de store muskelgrupper sammen med de centrale stabilisatorer i maven og ryggen. Funktionelle øvelser skaber stærkere muskler fordi øvelserne fremmer musklerne i kroppen til at arbejde sammen og dermed efterligne bevægelser fra dagligdags aktiviteter.

TOTAL-GYM hjælper dig med at udvikle den muskelstyrke, muskulære udholdenhed, kardiovaskulære udholdenhed og fleksibilitet, der kan forbedre din kropsform og sammensætning.

OBS der er max plads til 6 deltagere på holdet.

design, programming and webhosting by Apollomedia