Genoptræning

Genoptræning/Rehabilitering

Genoptræning/Rehabilitering er oftest synonym med øvelser, der skal styrke de områder i kroppen, som giver funktionsforstyrrelser.
De fleste fysioterapeutiske behandlingsforløb er indbefattet af øvelser, som man følger op på i hverdagen.

Den træning Hvide Sande Fysioterapi bestræber sig på, at tilbyde er baseret på en grundig redegørelse af patientens symptomer og årsagssammenhænge.
Herudfra udarbejdes der en individuel træningsplan, som fysioterapeuten følger tæt og reviderer efterhånden som funktionerne bedres.

Genoptræning kan tilrettelægges på flere måder.
Nogle foretrækker at få lavet et træningsprogram, de enten kan lave derhjemme eller i det træningscenter, man allerede træner i.

Træningen bliver tilrettelagt, med de redskaber man har eller helt uden. Løbende vil der blive lavet konsultationer, så vi sikre os at træning er så optimal som muligt.

Du kan også deltage på et af vores træningshold.
På holdet vil du have et træningsprogram, som du har fået lavet i samarbejde med en fysioterapeut. Der vil altid være en fysioterapeut til stede, som sørger for at du udføre øvelserne korrekt, besvare dine spørgsmål og optimere dit program når tid er til det.

Genoptræning kan i nogen tilfælde, understøttes af en anden behandling for at fremskynde processen. Du kan læse mere om nogle af vores behandlinger.

 

Scroll to Top